✅📘🔔 Сьогодні, 21 грудня 2021 р, напередодні нового календарного року ми робимо підсумки зробленого, досягнутого нами протягом року. Аналізуючи свої справи, своє життя в цілому, ми не завжди задоволені результатом. Адже частину завдань нам не вдалося виконати через різні обставини. І ми задаємо собі логічні запитання:
– Чому так сталося? Які основні причини наших невдач? А чи правильно ми використовували час, наші 365 днів? Чи складали ми план, з урахуванням термінів його виконання?
І от, на сьогоднішньому вебінарі, ми задумалися про те, чи ефективно ми використовуємо свій час. Як насправді планувати свої справи та дії, для того, щоб ми все встигали та почувалися комфортно.
📖 Тема онлайн зустрічі, організована методичним відділом Київського міського будинку учителя, ⏰⏳🕙 «ТЕОРІЯ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ: як керувати власним часом»
Освітяни мали змогу:
⏳ визначати ефективність свого планування;
⏳ ознайомитися із засадами тайм-менеджменту;
⏳ вчитися максимально використовувати свій
особистісний потенціал через організацію власного
життєвого простору;
⏳ вчитися керувати власним часом;
⏳ планувати та створювати комфортні умови для
саморозвитку.
🌀 Як на мене, продуктивно поспілкувалися і попрацювали, ефективно і цікаво використавши свій час.
💝 Дякую моїм колегам за підтримку, учасникам за активну співпрацю. Переконана, що тема не абияк актуальна на початку нового календарного року, і сподіваюся, будемо реалізовувати свій особистісний потенціал через ефективну організацію життєвого простору.
✳️ 📣 Світлана Шумило – методист методичного відділу будинку учителя.