17 вересня Київським міським будинком учителя спільно з Національним історико-архітектурним музеєм «Київська фортеця» у виставковій залі відбулося урочисте відкриття виставки картин «Калейдоскоп».

Автор експозиції – лауреат фестивалю народної творчості працівників установ освіти «Квітучі барви таланту», художник-викладач, керівник гуртка, методист майстерні живопису та дизайну “Палітра” Комунального закладу позашкільної освіти «Центру творчості дітей  та юнацтва Святошинського району міста Києва» .

Приймала участь у міжнародних , всесоюзних, всеукраїнських, міських, районних  конкурсах та виставках, за які отримувала дипломи та грамоти, та особливу увагу заслуговують ті роботи, які виставлені  на благодійні  аукціони  та виставки.

Отримала державні нагороди:  Диплом-переможниці міського конкурсу «Киянка року -2015», та Грамота від Верховної Ради України : «За заслуги перед Українським народом» 2017 року.

Картинний вернісаж, зібрав справжніх поціновувачів образотворчого мистецтва, серед яких були присутні: друзі та колеги, деякі з них висловили слова вдячності: методист – Пустільнік Світлана Анатоліївна, а також випускниця майстрині – Хоруженко Алісія Сергіївна, вони подякували  не тільки за чудові картини, а й за невичерпну енергію художниці.

Зав.відділу виховної роботи та

художньої творчості – Ілона Радченко