Концертну програму під такою назвою підготували і провели вихованці та керівники гуртків відділу виховної роботи та художньої творчості Будинку учителя спільно з Національним історико-архітектурним музеєм «Київська фортеця» цієї суботи, 14 грудня, у Камінній залі ІІ капоніру.

      Не дивлячись на похмуру погоду, в ошатній, по-новорічному вбраній залі вирувало справжнє свято. Під оплески вдячних глядачів виступаючі один за одним виконували твори українських та зарубіжних авторів, українські народні пісні, колядки та щедрівки, створюючи атмосферу теплої родинної зустрічі.

     Гарний святковий настрій людям дарували: камерний хор «Пектораль» (керівник – Андрій Карпінець), гурт «Омана» (керівник – Анна Лотиш), солісти: Тамара Бурлакова (керівник – Ірина Персанова), Поліна Барвінова, Еліна Черевична (керівник – Каріна Карасьова), акомпаніатори: Євдокія Сєрая та Євгенія Вакуліч.

     Найкращою винагородою для організаторів концерту стали вдячні відгуки глядачів: « …концерт подарував святковий настрій, зарядив позитивними емоціями, повертаючи нас до народних традицій і пробуджуючи в кожному національну гордість за Україну».

Завідувач відділу виховної роботи
та художньої творчості Лотиш Л.В.