Головна мета роботи профспілкового комітету – виконання зобов’язань за колективним договором, піклування про членів профспілки, захист їх інтересів у межах чинного законодавства України. А також дотримання виконання основного завданння – сприятливого морально-психологічного клімату в колективі.

Всі завдання профспілки Київського міського будинку учителя виконувалися протягом трьох років діючим профспілковим комітетом на чолі  з головою – Совершенною С.О., заступником Шумило С.А. та секретарем Радченко І.Ю.

 16 жовтня 2024 року, керуючись нормативно-правовими документами, що регулюють роботу первинних профспілкових організацій, в нашому закладі відбулися звітно-виборні профспілкові збори.

Першим питанням порядку денного зборів був звіт про роботу профспілкового комітету. З даного питання, з розгорнутим звітом, виступила голова профспілки Будинку учителя – Світлана Совершенна.  І члени профспілки, майже одноголосно, прийняли рішення про те, щоб роботу профспілкового комітету закладу визнати задовільною.

Наступним доповідачем була голова ревізійної комісії – Ірина Куневич, яка прозвітувала про перевірку розподілу коштів організації.

А також рішенням звітно-виборних зборів було обрано членів профспілкового комітету та ревізійної комісії.

Члени профспілки були лаконічними, одностайними та конструктивними у власних рішеннях. Звітно-виборні збори пройшли в дружній та доброзичливій атмосфері.