Для всіх, хто так чи інакше причетний до освіти, педагогів, здобувачів освіти, День знань – один з найважливіших днів у році. Яскраве, урочисте свято, коли і учні, і вчителі, і батьки збираються разом, щоб показати свою готовність до великої сумлінної праці – навчання.

У цьому році День знань почався з випробування. Масована ракетна атака, спрямована на столицю нашої Батьківщини, руйнівна сила, метою якої було знищити, залякати, зламати волю до навчання, спротиву, життя, почалася ще вдосвіта.

Та наші доблесні воїни Повітряних сил ЗСУ вкотре проявили надзвичайну мужність та професіоналізм, закрили українське небо, знищивши усі засоби ворожого нападу. Дали змогу освітянам провести своє свято.

Для вихованців «Студії естрадного вокалу», вчасно прибути на місце виступу та якісно відпрацювати святкову програму після ворожої атаки – теж неабиякі мужність та професіоналізм. І гуртківці впоралися із завданням на відмінно. Тим більше, що фінальною піснею свята був знаковий твір Олександра Пономарьова «Заспіваємо пісню за Україну!», де кожна нота, кожне слово, це заклик до єднання та боротьби за волю та незалежність України.

Тож «Студія естрадного вокалу» вітає усіх з новим навчальним роком та бажає великих здобутків та звершень. Відмінне навчання – наш внесок у Перемогу!

Керівник гуртка «Студія естрадного вокалу» – Каріна Литвиненко