😞🚒🚖🚆Вимушена подорож весни 2022…Типові історії українських педагогів: ще з початку військового вторгнення російських окупантів багато педагогів вимушені були покинути Україну, спасаючи себе та своїх дітей від війни за кордоном.
🌏💕 Країни Європи гостинно зустрічали біженців, забезпечуючи їх всім необхідним для комфортного проживання, приймали та приймають наших педагогів у своїх оселях, у своїх родинах.
📚💻 З початком відновлення навчального процесу наші вчителі працюють дистанційно, адже досвід такої роботи вони вже мають. Далеко від рідної домівки та своїх учнів не стало завадою для ефективної роботи. Онлайн уроки з-за кордону, як це? 👩‍👩‍👧‍👧
🤹‍♀️💻 Як працюють та як проживають педагоги, за межами рідної країни, розповідає привітна та комунікабельна учителька з Броварів. Олену Вікторівну та ще кілька педагогів київських шкіл радо зустріла французька родина одного старовинного містечка Байо, що на півночі Франції.
А віртуальні уроки хімії завжди цікаві, не зважаючи на відстань, умови та обставини: https://youtu.be/3W_BQusYPWM
Для свого фахового зростання наші вчителі проводять дозвілля, не просто гуляючи містом, вони цікавляться організацією навчального процесу, умовами навчання, дозвіллям здобувачів освіти Франції.
🌀 А ще наші педагоги розповідають правду про страшні події, спричинені російською військовою агресією щодо України, виступаючи на пресконференціях, мітингах та круглих столах.
Активно включилися в роботу, щодо представлення України на святкуванні Дня Європи, за що ми їм щиро вдячні.
‼️ Шановні педагоги, якщо ви тимчасово проживаєте та працюєте за кордоном, діліться своїми враженнями. Знаємо, це будуть зовсім різні історії, і не завжди гарні та позитивні. Нам буде цікава саме ваша історія, і, ми радо поділимося нею на нашій сторінці:
(Методичний Коворкінг Будинку Учителя)
📲 Методист методичного відділу Світлана Шумило.📝