Мій рідний Київ, ти – моя колиска,

                   Надія в світі віри і добра,

                   Тобі я до землі вклоняюсь низько –

                   Столице мрії із берегів Дніпра.

                   Твою красу оспівує Вкраїна

                    І лине слава поза синь-Дунай,

                   До тебе ніжно хилиться калина –

                   Мій величавий і прадавній край!  

(Юрій Удод)

      Відділ виховної роботи та художньої творчості провів фестиваль “Як тебе не любити, Києве мій”. В цьому заході взяли участь: студентський склад академії мистецтв імені Павла Чубинського, викладацький склад Будинку дитячої творчості Подільського району, та освітяни міста.

       На фестивалі ми оспівували найкраще місто на землі, таке рідне для кожного: хтось тут народився й провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів перше кохання, а хтось досяг своєї першої перемоги.

      Цього дня лунали вокальні та хореографічні номери найкращих студентів та освітян Києва, які протягом року брали участь у заходах нашого закладу, також були запрошені майстри та майстрині персональних виставок, відкриття яких, ми презентували щомісячно в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО “Інститут менеджменту освіти”, а також в онлайн-форматі.

      З вітальним словом та нагородженням виступила заступниця з навчально-виховної роботи Будинку учителя Ірина Куневич, вона подякувала за творчу співпрацю напротязі року та вручила подяки, грамоти та статуетки учасникам та переможцям фестивалю.

Завідувачка відділу виховної роботи та художньої творчості

Ілона Радченко