1 лютого в приміщенні Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» Будинком учителя було урочисто відкрито експозицію «Мій світ» художниці Оксани Ягодки.

     Виставка картин – це завжди свято, що об’єднує різних людей, які шукають щось справжнє і прекрасне. Це можливість доторкнутися до найпотаємніших куточків душі художника. Дивлячись на дивовижні роботи Оксани Василівни, розумієш, наскільки її світ яскравий, красивий і світлий, наскільки у її роботах багато душевного тепла, любові і радості.
     Викладач за авторською програмою в  Студії дизайну «Мистецький Світ» Будинку дитячої творчості Подільського р-ну, лауреат Фестивалю народної творчості працівників установ освіти м.Києва «Квітучі барви таланту!» – Оксана Василівна має дуже широкий діапазон  творчості – від класичних натюрмортів, пейзажів до абстрактних, об’ємних картин. В своїй творчості багато уваги приділяє  народним традиціям українського мистецтва. Застосовуючи нові форми, методи, стилі, техніки, художниця винайшла свою оригінальну манеру письма.
     На виставці були присутні колеги, друзі, близькі люди художниці. З вітальним словом виступила директор Будинку дитячої творчості Подільського району Вороніна Л.Б.
     Найголовніше для художника – визнання глядачів, і Оксана Василівна його отримала. Про це говорять захоплені записи вдячних шанувальників у книзі відгуків.

     Нагадаємо, що виставка триватиме до 13 лютого з 10:00 до 17:00
за адресою: Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця»,
м.Печерська, (або м.Кловська) вул.Госпітальна,24-А , І поверх адміністративного приміщення
Чекаємо всіх бажаючих!

Лариса Лотиш
завідувач відділу виховної роботи та художньої творчості