Навчальний рік практично добіг кінця. Школа вже закінчила навчання та підбила підсумки, студенти вишів та учні коледжів – на «фінішній прямій». І тут велика творча подія в Києві – проведення всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Музична школа. Академконцерт». Знаний та улюблений, повністю живий конкурсний формат нарешті відновлено! До цього подібний конкурс проводився лише у 2019 році! Зрозуміло, вихованці  гуртка не могли не скористатися такою чудовою нагодою випробувати надбані знання та навички.

Конкурс проводився в прекрасній залі Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського. В журі були справжні корифеї естрадного мистецтва, які представляли Асоціацію діячів естрадного мистецтва України, Українське радіо, ТБ «Суспільне», Агентство охорони прав виконавців, Донецьку державну музичну академію ім. С. С. Прокоф’єва, Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова.

В конкурсі взяли участь п’ятеро гуртківців старшого віку. Виступали енергійно, завзято, потужно, демонструючи всі свої музичні та артистичні навички. Це була справжня боротьба – на конкурс прибули учасники з багатьох регіонів України.

Нарешті проголосили результати. «Студія естрадного вокалу» здобула п’ять нагород! Анастасія Муклімбаєва, Яромир Андрющенко, Кристина Ісаюк отримали дипломи лауреатів першої премії, Олександра Батрак та Аліна Повійчук – лауреатів другої премії. Не завадило навіть те, що на виступі Анастасії Муклімбаєвої відбулося відключення електроенергії. Вона впевнено закінчила свій виступ і отримала належну оцінку журі та захоплені овації глядачів. Олександрі Батрак у цій ситуації довелося співати без мікрофона, під акомпанемент рояля. Олександра показала бійцівський характер і здобула досить високий результат.

Крім дипломів конкурсанти отримали неоціненний досвід конкурсної боротьби, публічних виступів, порад членів журі та спілкування з іншими конкурсантами.

Журі оцінило плідну роботу гуртка, кількість конкурсантів від гуртка, масштаб виконаної роботи та відзначило керівника гуртка Каріну Литвиненко дипломом «За високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури та мистецтва». Висока оцінка спільної праці!

Щиро раді за наших вихованців, вітаємо їх з високими творчими здобутками та зичимо не зупинятися на досягнутому. Все тільки починається. Попереду стільки нескорених вершин!

Керівник гуртка «Студія естрадного вокалу» – Каріна Литвиненко