В гуртку «Студія естрадного вокалу» відбувся щорічний звітний захід – музично-літературний вечір під назвою «Всі шляхи починаються з Києва».

Проведення творчого звіту на День Києва вже стало традицією. Це додає заходу урочистості, яскравості, святковості.

Цей навчальний рік виявився для гуртка плідним та багатим на творчі події. Наполегливе навчання та різноманітні заходи, вокальні конкурси у яких брали участь вихованці, дали добрі результати. Зокрема, з’ясувалося, що нових пісень, які вивчили гуртківці, вистачить на кілька концертних програм. Тому відбір творів та виконавців до заходу був дуже суворим та ретельним.

І все одно, у програмі вечора було понад два десятки номерів. Вихованці демонстрували своє вміння володіти різними вокальними техніками, своє особисте бачення виконання різних за стилями творів, власні сценічне вбрання та макіяж. Виступи були яскраві, енергійні, професійні. І це стосувалося усіх вікових категорій!

Ще однією «родзинкою» заходу стало залучення новітніх і вже популярних технологій. Короткі характеристики виконавців та об’яви номерів робив штучний інтелект! Це виявилося і цікаво і зручно водночас – збоїв, помилок та пауз між номерами просто не було!

Отже, річний підсумок у вигляді творчого вечора виявився напрочуд яскравим та вдалим.

«Студія естрадного вокалу» вітає усіх учасників цього чудового заходу, всіх вихованців та їхніх рідних з високими здобутками та бажає підкоряти нові творчі вершини!

Керівник гуртка «Студія естрадного вокалу» – Каріна Литвиненко